Inschrijven duikcursus

Helaas kunnen we op deze site niet alles laten zien en al uw mogelijke vragen beantwoorden. Vult u daarom geheel vrijblijvend ons contactformulier is, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u zullen opnemen, om uw vragen te beantwoorden, en u hopelijk snel te kunnen begroeten bij een van onze cursussen of programma’s.

Inschrijfformulier

    Veiligheid

    Hoewel een incident zich bij het volgen van de juiste procedures zelden of nooit zal voordoen, doet ProScuba er alles aan om uw duikervaring zo veilig mogelijk te maken. Er wordt gewerkt met nieuwe of recente gekeurde duikuitrusting. Op de duiksite is altijd medische noodzorg en zuurstof voorhanden. De lesgevende instructeur is altijd ook een EFR-instructeur, en kan indien noodzakelijk de vereiste noodhulp verlenen totdat de medische diensten arriveren.

    Professionaliteit

    ProScuba streeft de hoogste graad van professionaliteit na. Dit uit zich onder meer in het navolgen door onze medewerkers van de Padi gedragsregels. Deze houden onder meer in het transparant, eerlijk en open communiceren met de cursisten. Bij de omgang met minderjarigen houden deze gedragsregels in dat er altijd een ouder aanwezig moet zijn. Integriteit en controleerbaarheid staan bij ProScuba hoog in het vaandel.