Contact met ProScuba Oegstgeest

Informatie

Stuur ons een e-mail, Whatsapp of bel direct. Wat voor jou zelf het makkelijkst is. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op om je vragen te beantwoorden.

We kunnen ook direct een datum voor het begin van je duikavontuur in plannen.

ADRES

Poelgeesterweg 24,
2341 NM Oegstgeest

TELEFOON

+31 6 21 37 21 17

EMAIL

info@proscuba.nl
proscubaduikschool@gmail.com

Formulier

  Veiligheid

  Hoewel een incident zich bij het volgen van de juiste procedures zelden of nooit zal voordoen, doet ProScuba er alles aan om uw duikervaring zo veilig mogelijk te maken. Er wordt gewerkt met nieuwe of recente gekeurde duikuitrusting. Op de duiksite is altijd medische noodzorg en zuurstof voorhanden.

  EFR-Instructeur

  De lesgevende instructeur is altijd ook een EFR-instructeur, en kan indien noodzakelijk de vereiste noodhulp verlenen totdat de medische diensten arriveren.

  Professionaliteit

  ProScuba duikcursussen streeft de hoogste graad van professionaliteit na. Dit uit zich onder meer in het navolgen door onze medewerkers van de Padi gedragsregels. Deze houden onder meer in het transparant, eerlijk en open communiceren met de deelnemende cursisten.

  Integriteit

  Bij de omgang met minderjarigen houden deze gedragsregels in dat er altijd een ouder aanwezig moet zijn. Integriteit en controleerbaarheid staan bij ProScuba hoog in het vaandel.