Reviews

We hebben gisteren op het eiland Lefkas in Griekenland onze eerste duikles gehad. Het was een geweldige ervaring onder de uiterst bekwame begeleiding van Klaas-Jan.
Ronald de Wit

Hallo! Ik ben Rick, en ik kon niet wachten tot ik 10 jaar was, want dan mocht ik echt gaan duiken. Ik ben nu bezit bij ProScuba om mijn PADI Open Water brevet te halen. Klaas-Jan is echt aardig, maar soms wel streng, maar het gaat steeds beter.

Rick

In oktober 2018 bij ProScuba mijn Padi Open Water gehaald. Heel veel lol gehad, maar ook serieuze les als het nodig was. Ik voel me nu als beginnen duiker toch redelijk safe onder water. Heb met mijn brevet nu al twee keer op vakantie gedoken, en het is steeds zooo gaaf!

Michael de Groot, misign ontwerp

Help! Mijn vriend en ik gaan naar Bonaire. Hij heeft bijna al zijn duikbrevetten, ik niet één! Zo blij met Klaas-Jan, die mij geholpen heeft met ‘de referral open water diver cursus‘! Op Bonaire ga ik nu zeker weten met een gerust hart in korte tijd mijn eerste brevet halen. Dat wordt genieten! Thanx Klaas-Jan de foto’s volgen. Monique

Monique Huitema

Ik had al veel vaker gedoken op Trinidad, maar was er een tijdje uit geweest. Samen met Klaas-Jan van ProScuba heb ik het weer opgepakt. Super….

Sander Louwe

Schrijf een review…

Heeft u goede ervaringen bij ProScuba en wilt u een review schrijven voor op onze website? Gebruik dan hiernaast het formulier om uw review te schrijven.

Klik op akkoord om ons toestemming te geven om de review op onze website te plaatsen. U kunt ons ook een email met uw review sturen met onderstaand adres. Alvast bedankt!

EMAIL