Informeer en schrijf in…

Bekijk al onze Padi duikopleidingen en duikcursussen, neem contact ons op of schrijf je in via deze site. Na afronding van de formaliteiten zoals de betaling van het cursusgeld en het invullen van een gezondheidsverklaring ontvang je het PADI cursusmateriaal, en kun je al met het theoriegedeelte van je duikcursus beginnen. De zwembadlessen worden vervolgens in overleg ingepland.

  • Snel – begin op ieder gewenst moment met uw duikcursus

  • Flexibel – inplanning van duiklessen en examens steeds in overleg

  • Gemakkelijk – log in op de PADI site en bestudeer online het theoriegedeelte van uw duikcursus

  • Compleet –ProScuba beschikt over de nieuwste complete duiksets voor gebruik tijdens uw Padi duikcursus.

ProScuba spant zich in om ervoor te zorgen dat u alle onderdelen uit uw duikcursus begrijpt en beheerst op het niveau dat door PADI is voorgeschreven

Contact

Volg een cursus op maat…

Wil je een duik proberen, je duikskills opfrissen, een deelcursus volgens voorafgaand aan je vakantie, of een volledige PADI cursus volgen, bij ProScuba is dit allemaal mogelijk.

  • Probeer- of opfrisduik – Maak kennis met duiken, of poets je vaardigheden en kennis op

  • Vakantieverwijzing – Volg een deelcursus bij ProScuba en maak je cursus tijdens je vakantie verder af bij een andere PADI school

  • Volledige cursus – Volg een complete cursus en haal je PADI Open Water of Padi Advanced Open Water brevet

Het theoriedeel van de cursussen kunt u op schrift of online rechtstreeks bij PADI volgen. De zwembadduiken plannen we in zwembad Poelmeer in Oegstgeest of in zwembad De Vallei te Veenendaal. In overleg zijn ook andere locaties mogelijk. Neem contact met ons op zodat wij met u de verschillende wensen en mogelijkheden kunnen bespreken.

cursussen

Verzorgd door…ProScuba!

Maak kennis met het team van ProScuba dat ervoor gaan zorgen dat u op een leuke, veilige, snelle en ontspannen manier uw PADI duikbrevet kunt halen.

Klaas-Jan de Vries
Klaas-Jan de VriesEigenaar ProScuba / PADI Instructeur
Als PADI Instructeur mag Klaas-Jan alle PADI cursussen verzorgen. Hij is verder EFR Instructeur en eigenaar van SavingLives EFR Opleidingen. Ook is hij advocaat, gespecialiseerd in straf- en duikrecht.
Monique De Vries-Regeer
Monique De Vries-RegeerOffice Manager
Monique De Vries-Regeer beheert het administratieve gedeelte van ProScuba en zorgt dat alle planningen en afspraken goed worden vermeld en nagekomen. Monique is getrouwd met Klaas-Jan.
Bram Vonk
Bram VonkBadmeester
Verzorgt de logistiek en gang van zaken in en om het zwembad tijdens de lessen, en houdt als gekwalificeerd badmeester samen met Klaas-Jan de gezondheid en veiligheid van de cursisten in het oog tijdens de zwembadtrainingen.
PADI cursus bij ProScuba Oegstgeest

“The Way the World learns to Dive”

duikfles PADI cursus ProScuba Oegstgeest

Zelfrespect

Stijg boven jezelf uit, door buiten de grenzen van het vertrouwde te stappen, en een nieuwe onbekende wereld te betreden.

kwal PADI cursus ProScuba Oegstgeest

Natuur

Beleef de fantastische onderwaterwereld, haar kwetsbaarheid en pracht, en wordt een ambassadeur van de natuur.

zwemvlies PADI cursus ProScuba Oegstgeest

Zelfvertrouwen

Vertrouw op jezelf, je apparatuur, je training en je buddy, en weet dat je kunt overleven in een bijna buitenaardse omgeving.

duikbril PADI cursus ProScuba Oegstgeest

Passie

Raak bevangen door de rust en schoonheid van de onderwaternatuur, en laat je keer op keer weer verrassen en verwonderen.

Laat ProScuba je meenemen…

Op een geweldig nieuw en spannend avontuur!

Meer informatie