De waarde van een PADI Open Water duikbrevet.

Kies voor een PADI opleiding en haal het beste duikbrevet ter wereld. PADI is de bekendste duikorganisatie ter wereld. Volg een duikcursus en haal je PADI duikbrevet. Met een PADI Open Water duikbrevet heb je als duiker het bekendste en meest gevraagde duikbrevet ter wereld. Je zult merken dat over de hele wereld je PADI duikbrevet wordt erkend en geaccepteerd, en dat je overal andere PADI duikers tegen komt. Zij hebben allemaal dezelfde PADI opleiding gevolgd als jij. Dat maakt het ook zo vertrouwd en veilig als je met elkaar gaat duiken.

 • Gerenommeerd – bekendste en meest gevraagde duikbrevet ter wereld

 • Wereldwijd – algemene acceptatie en erkenning van het PADI duikbrevet

 • Veilig – vertrouwd en veilig als je met elkaar duikt

ProScuba PADI cursussen Oegstgeest

Onderwijs

De duiklessen van PADI zijn ontwikkeld om jou op een leuke en boeiende manier te leren duiken. Samen met je PADI-instructeur werk je tijdens de duiklessen aan je zelfvertrouwen in en onder water. Spelenderwijs leer je tijdens die lessen alle onderdelen die nodig zijn om van jou een echte duiker te maken.

 • Fun – Leuke en boeiende manier te leren duiken

 • Veiligheid – Bij een PADI duikcursus staat veiligheid altijd voorop

 • Kwaliteit – Je ontvangst pas het PADI brevet als je aan de eisen voldoet

PADI-instructeurs voldoen aan de hoogste les- en veiligheidsnormen voor het geven van duiklessen. PADI ondersteunt haar instructeurs voortdurend, met als doel het handhaven van dit hoge niveau van veiligheid en lesgeven.

Doelgericht leren

Je volgt de duikcursus zoveel mogelijk in je eigen tempo. Je instructeur zal steeds opnieuw beoordelen of je een bepaald onderdeel van de duikcursus onder de knie hebt. Je moet dus wel doelen halen, maar dit gebeurt op een leuke en ontspannen manier, waarin plezier minstens zo belangrijk is. Maar, een PADI-duikbrevet moet je dus wel echt verdienen.

 • Zelfstudie theorie – Studeer online of schriftelijk, in je eigen tijd en temp0

 • Hulp –Voortdurende ondersteuning van PADI en je instructeur

 • Resultaat –Doel is volledig begrip en beheersing

Tijdens je duikcursus krijg je natuurlijk steeds voldoende ondersteuning en begeleiding. Uiteindelijk behaal jij je brevet, en weet je zeker dat jij ook echt aan de eisen van dat brevet voldoet. Dat geeft zelfvertrouwen.

Lesmaterialen

Bij het ontwikkelen van lesmateriaal stelt PADI steeds jou, de cursist, centraal. Je kunt kiezen uit vele mogelijkheden om te leren, zoals online cursusprogramma’s, apps, handboeken, werkboeken en Dvd’s. Op die manier kun je de theorie van de cursus volgen op een manier die helemaal bij jou past. Daarnaast beschikt je PADI instructeur nog over vele aanvullende hulpmiddelen.

 • Veel les mogelijkheden – Online programma’s, apps en handboeken

 • Op maat – Cursus volgen op een manier die helemaal bij jou past.

 • Hoog niveau – PADI ondersteunt haar instructeurs voortdurend

PADI-instructeurs voldoen aan de hoogste les- en veiligheidsnormen voor het geven van duiklessen. PADI ondersteunt haar instructeurs voortdurend, met als doel het handhaven van dit hoge niveau van veiligheid en lesgeven.

Kwaliteitscontrole

PADI controleert steeds onder PADI-duikers of hun cursussen en instructeurs voldeden aan de hoge normen van PADI en ook aan de verwachtingen van de duikers zelf. Geen enkele andere duiktrainingsorganisatie neemt het zelf controleren en handhaven van haar eigen kwaliteit zo serieus.

 • Kwaliteit – Instructeurs voldoen aan de hoge normen van PADI

 • Controle – PADI-duikers en instructeurs worden constant gecontoleerd

 • Up to date – PADI werkt voortdurend aan innovatie en verbetering van haar programma

PADI-instructeurs voldoen aan de hoogste les- en veiligheidsnormen voor het geven van duiklessen. PADI ondersteunt haar instructeurs voortdurend, met als doel het handhaven van dit hoge niveau van veiligheid en lesgeven.

Verdere cursussen

Na het behalen van je PADI Open Water duikbrevet heeft PADI vele leuke vervolgcursussen die je kunt volgen. Hiermee wordt je zelfvertrouwen en daarmee je plezier in duiken verder vergroot. Elke PADI-cursus bouwt verder op de vorige zodat je vaardigheden en technieken pas aanleert als je er klaar voor bent.

 • PADI Open Water duikbrevet – De basiscursus voor het begeerde Open Water duikbrevet

 • Advanced Open Water brevet – Leer beter en dieper duiken met deze vervolgopleiding

 • Wrakduiken – Leer de veiligheidsregels en technieken voor het duiken naar en in wrakken

 • Grotduiken – Wordt een echte ontdekker met deze opleiding in grotduiken

Zo kun je na de Open Water brevet je Advanced Open Water brevet halen. Je kunt ook een speciale cursus volgen voor bijvoorbeeld wrakduiken of grotduiken. Als je wilt kunt je zelfs helemaal doorgaan totdat je zelf instructeur bent. Volg een duikcursus en haal je PADI duikbrevet.

Studiepunten

De hoge kwaliteit van PADI-lesmaterialen en cursussen maakt dat je in sommige landen zelfs, door bepaalde PADI-cursussen te volgen, studiepunten kunt krijgen voor universitair of beroepsonderwijs. Schrijf je nu in bij ProScuba of neem contact op.

NAAR PADI website