ProScuba PADI cursussen Oegstgeest

Proefduik

Boek een vrijblijvende proefduik.

Dit is geen volledige PADI duikcursus, maar om te weten of duiken ook iets voor jou is moet het gewoon een keer proberen. Een proefduik bij ProScuba laat je op een veilig en relaxte manier kennis maken met duiken. Pas na de proefduik beslis je of je verder wilt gaan. Je zit aan niets vast.

 • Vrijblijvend – Geen koppeling aan een cursus of andere verplichting

 • Voorwaarden voor deelname – een deelnemer moet minimaal 10 jaar oud zijn en een positief ingevulde medische verklaring overleggen

 • Veilig – begeleiding door een professionele PADI Instructeur gedurende de gehele duik

ProScuba laat je graag binnenkort een keer kennis maken met de onderwaterwereld, het vreemde gevoel van ademen onder water en de sensatie van het gevoel van gewichtloosheid. Neemt contact op per telefoon of via ons contactformulier zodat we snel een proefduik kunnen inplannen.

Volg een PADI duikcursus bij ProScuba
€45,– p.p.

CONTACT

Duikvakantie

Snel je duikbrevet halen op vakantie.

Ga je binnenkort op vakantie naar een plek waar gedoken kan worden, dan heeft ProScuba de perfecte oplossing voor je. Volg bij ons de theorie- en zwembadlessen van het PADI Open Water duikbrevet. Na afloop van de cursus verstrekken wij een verwijzingscertificaat, waarmee je vervolgens op vakantie bij iedere PADI duikschool je cursus kunt afronden om het PADI duikbrevet te behalen. Het grote voordeel van deze werkwijze is dat  je op de vakantie locatie al direct met een PADI instructeur het heerlijke buitenwater in kunt, omdat u de basis al beheerst. Dat scheelt tijd en kostbare vakantiedagen.

 • Bespaar kostbare vakantietijd volg theorie en zwembadlessen in Nederland, en duik op vakantie in het buitenwater

 • Verwijzing  naar PADI duikscholen wereldwijd – Maak uw opleiding waar ook ter wereld af

 • Deelnamevoorwaarden Minimaal 10 jaar en positief ingevulde gezondheidsverklaring

Duiken in Nederland is anders dan op vakantie. Slecht zicht, koud water en meer uitrusting maken duiken hier moeilijker en uitdagender. Bij ProScuba wordt les gegeven door instructeurs die regelmatig ook onder deze omstandigheden duiken. Deze ervaring gebruiken zij om van jou een goede en veilige duiker te maken. Bovendien nemen wij echt de tijd om je goed te leren duiken, iets waar het in het buitenland, met vaak grote groepen cursisten, nog wel eens aan schort. Op je vakantie kun je het verschil echt merken.

Volg een PADI duikcursus bij ProScuba
1ps (privé) €499.–, 2 ps €449,–, 3 ps €399,–, 4 ps €349,–
Prijzen ex. btw. p.p.

CONTACT
ProScuba PADI cursussen Oegstgeest
ProScuba PADI cursussen Oegstgeest

Padi opfriscursus

Hernieuw je duikvaardigheden.

Je hebt ooit een PADI duikbrevet gehaald, maar alweer een tijd niet gedoken. Je wilt in Nederland of op vakantie weer gaan duiken, maar je twijfelt of je alles nog wel onder de knie hebt. Dan is het verstandig om bij PADI Instructeur Klaas-Jan de Vries de PADI Reactivate® opfriscursus te volgen, om daarmee de vaardigheden en duiktheorie weer even bij te schaven. Naast een vast programma van onderdelen die zeker aan bod komen kan er natuurlijk altijd extra geoefend worden op specifieke onderdelen. Instructeur Klaas-Jan zorgt ervoor dat je na deze opfriscursus weer met een gerust hart je nieuwe duiken gaat maken. Na afloop kan er een PADI Reactivate certificaat aangevraagd worden, waarmee je weer helemaal up-to-date bent.

 • Cursusdoel opfrissen en reactiveren van uw oude PADI brevettering zodat weer veilig gedoken kan worden

 •  Erkenning – Na het succesvol afronden ontvangt u een nieuw PADI brevet met daarop de datum van het ReActivate programma

 • Voorwaarden eerdere brevettering als PADI scuba duiker, minimaal 10 jaar oud, en een positief ingevulde medische verklaring

De Padi opfriscursus wordt na een eeste beoordeling door de instructeur in overleg met u op maat samengesteld, zodat precies die punten aan de orde komen die u niet meer weet of beheerst.

Volg een PADI duikcursus bij ProScuba
Prijs € 199,00 ex. b.t.w.

CONTACT

PADI Open Water 

Haal je PADI duikbrevet.

Na het afronden van deze PADI duikcursus ben je in het trotse bezit van het over de hele wereld bekende en geaccepteerde PADI duikbrevet. Hiermee kun je vervolgens overal ter wereld als gebrevetteerd duiker deelnemen aan begeleide duiken, zelfstandig duiken gaan maken met een buddy die ook zijn duikbrevet heeft, en kun je bij ieder resort of duikschool in Nederland of in het buitenland op vakantie zelf duikspullen huren. Het PADI Open Water duikbrevet geeft je daarmee toegang tot het beleven van de mooiste duikavonturen.

 • Volledige duikopleiding met het PADI Open Water brevet wordt u wereldwijd erkend als bevoegd scubaduiker

 • Privé duikles – Kies voor maximale aandacht en flexibiliteit tijdens de opleiding, en kies voor de privé cursus.

 • Voorwaarden voor deelname Minimale leeftijd 10 jaar en een positief ingevulde gezondheidsverklaring

Duikers en duikscholen over de hele wereld herkennen en erkennen het PADI Open Water Brevet.

Volg een PADI duikcursus bij ProScuba
1p (privé) €599.–, 2 ps €549,–, 3 ps €499,–, 4 ps 449,–
Prijzen ex. btw. p.p.

CONTACT
ProScuba PADI cursussen Oegstgeest
ProScuba PADI cursussen Oegstgeest

PADI Advanced Open Water 

Doe de Advanced vervolg duikcursus

De PADI Advanced Open Water cursus is de vervolgopleiding van het PADI Open Water Brevet. Door het volgens van deze cursus krijg je alle technieken en beginselen van het duiken, zowel de theorie als de praktijk, nog beter onder de knie. In deze cursus worden de gemaakte duiken dieper en worden de duikomstandigheden moeilijker. Zo zal er bijvoorbeeld een diepe duik of een nachtduik moeten worden gemaakt. De PADI Advanced Open Water cursus is de cursus om van jezelf een betere duiker te maken.

 • Vervolgopleiding Wordt een betere duiker en ga nog meer plezier beleven onder water

 • Voorwaarden voor deelname – Padi Open Water brevet, minimaal 10 jaar zijn en een positief ingevulde medische verklaring

 • Erkenning maak duiken over de hele wereld met uw PADI Advanced Open Water brevet

Door de Padi Advanced Open Water cursus te volgen word je niet automatisch een ervaren duiker. Dat word je pas door vele verschillende duiken te maken. Het behalen van het Padi Advanced brevet toont wel aan dat je verder bent dan een beginnende duiker. Na afronding van de PADI Advanced Open Water cursus zul je, door een beter begrip van de duiktheorie en een betere beheersing van jezelf onder water, nog meer plezier aan het duiken gaan beleven.

Volg een PADI duikcursus bij ProScuba
Prijs € 399,00 ex. b.t.w.

CONTACT

Bij grotere of groepen of andere bijzonderheden kunnen afwijkende bedragen gelden.
Neem in dat geval even contact met ons op voor een specifieke prijsopgave.
Prijzen gelden vanaf januari 2019. Zie algemene voorwaarden voor details.

CONTACT

Kom duiken
bij ProScuba

Behaal een wereldwijd erkend PADI brevet of deelcertificaat, en beleef de betoverende onderwaterwereld

Contact