Our Friends…

Door samen te werken met verschillende organisaties in binnen en buitenland
kan ProScuba u de best mogelijke duikopleiding en ervaring aanbieden.

Dive College Lanzarote

Bij DiveCollege Lanzarote kunt u in het heerlijke klimaat van de Canarische Eilanden uw opleiding afronden, een bezoek brengen aan het inmiddels wereldbekende onderwatermuseum Museo Atlantico, of gewoon genieten van de mooie natuur en vele vis onder water.

Website

Discovery Divers Veenendaal

Met onze vrienden van Discovery Divers uit Veenendaal verzorgen we indien gewenst de buitenduiken in Nederland voor de PADI Open Water en Advanced Open Water opleidingen. Daarmee is het dus ook mogelijk om uw gehele PADI-duikbrevet in Nederland te halen. Ook kunt u aanhaken bij een van de georganiseerde duiken. Laat het ons weten. 

Website

SavingLives

Het team van SavingLives heeft als missie u de beste noodhulp/EHBO en EFR opleidingen te geven, u thuis of op uw werk te voorzien van een goedwerkende AED, en te zorgen dat dat u conform de geldende wettelijke normen gecertificeerd bent om te werken als gastouder of in de kinderopvang.

Website

Zwembad de Vallei Veenendaal

Zwembad de Vallei  in Veenendaal is de uitvalsbasis van onze vrienden van Discovery Divers. Delen van opleidingen en cursussen kunnen eventueel ook in dit zwembad worden gegeven, eventueel in samenwerking met de instructeurs en staff van Discovery Divers. 

Website

Zwembad Poelmeer Oegstgeest

Optisport zwembad Poelmeer in Oegstgeest is de vaste thuisbasis van ProScuba. Hier worden de meeste zwembadlessen en andere programma’s gegeven. Als u wilt kunt u altijd een keer komen kijken als er een cursus of opleiding door ons wordt verzorgd. Gewoon even bellen van tevoren. 

Website

Misign Ontwerp

Misign Ontwerp is een graphic design studio gevestigd in Leiderdorp. Misign Ontwerp is verantwoordelijk voor het ontwerp en uitwerking van de huisstijl en de website van ProScuba.  Misign Ontwerp verzorgt tevens waar nodig de fotografie voor alle reclameuitingen, en doet het beheer van de website.  

Website

In oktober 2018 bij ProScuba mijn Padi Open Water gehaald. Heel veel lol gehad, maar ook serieuze les als het nodig was. Ik voel me nu als beginnen duiker toch redelijk safe onder water. Heb met mijn brevet nu al twee keer op vakantie gedoken, en het is steeds zooo gaaf!

Michael

Ik had al veel vaker gedoken op Trinidad, maar was er een tijdje uit geweest. Samen met Klaas-Jan van ProScuba heb ik het weer opgepakt. Super….

Sander Louwe

Hallo! Ik ben Rick, en ik kon niet wachten tot ik 10 jaar was, want dan mocht ik echt gaan duiken. Ik ben nu bezit bij ProScuba om mijn PADI Open Water brevet te halen. Klaas-Jan is echt aardig, maar soms wel streng, maar het gaat steeds beter.

Rick

Help! Mijn vriend en ik gaan naar Bonaire. Hij heeft bijna al zijn duikbrevetten, ik niet één! Zo blij met Klaas-Jan, die mij geholpen heeft met ‘de referral open water diver cursus‘! Op Bonaire ga ik nu zeker weten met een gerust hart in korte tijd mijn eerste brevet halen. Dat wordt genieten! Thanx Klaas-Jan de foto’s volgen. Monique

Monique Huitema
SCHRIJF EEN REVIEW OVER PROSCUBA

Wacht niet langer…

Neem vandaag nog contact op en laat ProScuba u meenemen in de wondere onderwaterwereld

Contact