Flexibel en relaxed je duikbrevet halen…

Start nieuwe PADI duikcursussen bij ProScuba in Oegstgeest

Je PADI halen…

Bij ProScuba kun je het hele jaar door op ieder gewenst moment beginnen met de cursus PADI Open Water duiker, de basis/beginners opleiding van PADI. Wij kunnen de cursustijden plannen zoals het jou uitkomt, dus je zit niet aan vaste tijden gebonden. Ook de theorie volg je in je eigen tijd, via het online portal van PADI. Dus werk, kinderen, wel of juist niet in het weekend, wij kunnen met alles rekening houden. Na het behalen van je PADI Open Water duikbrevet kun je over de hele wereld als gebrevetteerd duiker duikspullen huren en zelfstandig duiken. Schrijf je nu in, en begin deze herfst of winter al met je cursus. Terwijl het buiten regent en waait kun jij je al voorbereiden op mooie avonturen in tropische wateren.

Andere cursussen

Naast het PADI Open Water brevet kunt je bij ProScuba terecht voor vele andere PADI cursussen. Heb je nog nooit gedoken, boek dan een keer een try-out duik met onze instucteur. Heb je al een brevet maar een tijd niet gedoken, fris je kennis en vaardigheden dan op met een PADI Reactivate cursus. Duik je al vaker, en wil je verder, haal dan je PADI Advanced Open Water brevet.

Waag de sprong!

Klik op de onderstaande links voor meer informatie over de verschillende cursussen, of neem direct contact met ons op voor meer informatie op het inplannen van een cursus.